Kezdőlap | Állásajánlatok | Kapcsolatfelvétel | Elérhetőségek

Egyéni álláskeresési, online (Skype) tanácsadás

Bizonyára Ön is tapasztalta már, tapasztalja, hogy a világon talán a legnehezebb megtalálni hivatásunkat, azt a munkát, ami igazán közel áll hozzánk, ami igazán „nekünk való”. Ha pedig kitűztük a célt, meg kell találni a megfelelő munkahelyet is, ahol jól és hasznosnak érezzük magunkat, és nem utolsó sorban biztos megélhetést jelent számunkra. A legtöbben egyedül és tanácstalanul állnak a pályaválasztás, álláskeresés, pályamódosítás kapujában, és ha belépnek rajta, nem tudják, hogyan és merre induljanak el a siker felé vezető úton.

Pedig van megoldás.

Irodánk több éves munkaerő piaci tapasztalataira alapozva folyamatosan azon dolgozik, hogy az álláskeresőknek teljes körű, személyre szabott, az álláskeresést segítő szolgáltatást nyújtson, magas színvonalú szakmai tudás birtokában. Amennyiben tehát segítségre van szüksége az álláskeresés bármely fázisában, forduljon hozzánk, mert közös munkával és tudatos felkészüléssel biztos a siker.

A szolgáltatás célja, hogy a munkát keresők otthonról ki sem mozdulva felkészüljenek az álláskeresésre, megfelelő ismereteket szerezzenek az álláskeresésről, a munkaerőpiacra való belépés csatornáiról, dokumentumairól, a munkaerőpiacra történő bejutásuk vagy visszatérésük felgyorsuljon, megelőzve ezzel a hosszú távú munkanélküliségüket.

Az egyéni álláskeresési tanácsadás az álláskeresésre való felkészülést szolgálja:

-az ügyfél munkaerőpiaci pozíciójának meghatározása, támogatási lehetőségek megismerése
-atipikus munkaszervezési formák feltérképezése az egyéni élethelyzetnek megfelelően
-tudjon önéletrajzot írni és motivációs levelet készíteni, tudjon álláspályázatot összeállítani
-megismerje az álláskeresési technikákat és csatornákat, különös tekintettel az online álláskeresési lehetőségekre és alkalmazásokra
-legyen cselekvési programja és álláskeresési terve
-kiemelt célcsoport, a gyermekvállalás után visszatérők esetében ismerje meg a családbarát foglalkoztatási lehetőségeket, ismerje meg a munka és magánélet összehangolásának szempontrendszerét

Várjuk jelentkezését elérhetőségeinken!
 

 
Kezdőlap | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolatfelvétel

©2023. Minden jog fenntartva.