Kezdőlap | Állásajánlatok | Kapcsolatfelvétel | ElérhetőségekTÁRSAK VAGYUNK AZ ÁLLÁSKERESÉSBEN

Valljuk, hogy mindenkinek lehetősége van megtalálni a számára kijelölt hivatást.
Irodánk ebben nyújt segítséget a hozzánk forduló álláskeresőknek hatékony tanácsokkal.

Jelentkezzen adatbázisunkba

A regisztrációt követően feltöltheti oldalunkra önéletrajzát az álláskereséshez nélkülözhetetlen adatokkal együtt, így a munkáltatók megtalálják Önt, ha egy adott munkát, pozíciót illetően találkoznak elképzeléseik.

A munkáltatók hirdetéseit megtalálhatja az "állásajánlatok" menüpont alatt, ahol közvetlenül jelentkezhet az állásra.

A regisztráció és az aktuális munkákra történő jelentkezés teljesen ingyenes! A megjelenő hirdetésekért és azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

További szolgáltatásaink:

Karrier index - A mérhető karrier

Kíváncsi arra, hogy mindent elért eddig a szakmájában? Jól választott? Többre lenne képes?
Tesztek, konzultációk, tanácsok Önnek, hogy megismerje magát, hogy tudjon tervezni, hogy célba érjen.

Karrier-tanácsadás, személyre szabott álláskeresés:

Az elhelyezkedésben sikertelen, tanácstalan álláskeresők részére nyújtott szolgáltatás személyre szabottan próbál támogatást nyújtani az arra igényt tartó munkakeresőknek. Bárminemű kérdése, bizonytalansága, tapasztalatlansága merül fel az álláskeresési folyamatban, szánja rá magát egy személyes konzultációra. Tudatos felkészüléssel piaci előnyre tesz szert a pályázás során, legyen szó tartalmi, vagy formai megfelelésről. Továbbá előnyös azoknak is igénybe venni ezt a szolgáltatást, akiknek van konkrét elképzelésük hogy milyen munkakörben, vagy melyik cégnél helyezkednének el, csak nem tudják, hogyan induljanak el a sikerhez vezető úton.

Munkavállalási tanácsadás:

A munkavállalási tanácsadás középpontjában a tanácskérő áll. A problémamegoldó folyamat célja, hogy a munkaadó és a munkát vállaló személy igényeit összehangolja. A tanácsadó segít elmélyíteni az illető önismeretét, pályaismeretét és a munkaerő-piacban rejlő lehetőségek ismeretét, és mindezen ismeretek birtokában a személyiség önálló, és hosszú távú döntést tud hozni. Nemcsak ennek a döntésnek a megalapozása, elősegítése zajlik ebben a folyamatban, mert a tanácskérő a munkájával, karrierjével összefüggő problémák megoldására irányuló stratégia elsajátításával a későbbi döntéseinek meghozatalára is felkészül.

Pályaválasztási tanácsadás:

A sikeres pályaválasztás alappillére a személy és a pálya által megkívánt adottságok összehangolása. A személyiség önmegvalósítása a jó pályaválasztás, eredményes felkészülés, megfelelő alkalmazkodás, az adott pályán való tartós beválás függvénye. Munkatársaink ezért megfelelő pályaismerettel és naprakész munkaerő-piaci információkkal rendelkezve segítik a személyiséget önismerete elmélyítésében, képességei, érdeklődése, értékei, munkamódja feltárásában. Ez által a pályaválasztás előtt álló személy olyan hivatást tud választani, mely életpálya-szemléletébe beilleszthető, évek során tehetsége kiteljesedhet és sikeres karriert is befuthat.

Pályamódosító tanácsadás:

Azoknak szükséges pályamódosítási tanácsadás, akiknek pályaválasztása, szakmai képzettsége nem áll összhangban a kompetenciáival, képességeivel, nem felel meg érdeklődésének, és/vagy a munkaerő-piaci keresletnek. Fontos itt is a személyiségjegyek feltárásán alapuló önismeret mélyítése, de van, hogy elég a pályaismeret és a munkaerő-piaci információk összegyűjtése és összehangolása a személy életpályájával, addigi tapasztalataival.

Munkapszichológiai tanácsadás:

Segítünk feltárni az elhelyezkedést gátló tényezőket, amelyek személyiség- vagy életvezetési problémákból eredhetnek. Segítünk a sikeres munkavégzés és elhelyezkedés útjában álló problémák megértésében, feldolgozásában, megoldásában, a konstruktív és adekvát konfliktus és stressz kezelési stratégiák alkalmazásában. Megfelelő pszicho-diagnosztikai eszköztárunk bevonásával feltárjuk a személyiség munkával, munkavégzésével kapcsolatos kompetenciáit, releváns tulajdonságait, mint pl. a motiváltságát, képességeit, érdeklődését, energiaszintjét, alkalmazkodási képességét, konfliktus és stressztűrő képességét, általános pszichés terhelhetőségét, stb..

Részletes egyeztetés céljából vegye fel telefonon a kapcsolatot karrier-tanácsadó munkatársunkkal, vagy látogasson el irodánkba személyesen.

 

 
Kezdőlap | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolatfelvétel

©2023. Minden jog fenntartva.